Home
Kennis en Economie
Recht en Veiligheid
Europa
Jihad vs McWorld
E-government
Nieuwe democratie
   archief januari 2006
archief december 2005
archief september 2005
archief juli 2005
archief mei 2005
archief april 2005
archief maart 2005
archief februari 2005
archief augustus 2004
Columns
Politici
Overzicht thema`s
Verkiezingen
Tools
Het Belgenrapport
Nieuwsbrief
Colofon
Poldi.Net
nieuwsarchief januari 2006
Nieuwe service Postbus 51 geeft burgers informatie op maat Monday 23 January 2006, In 2006 gaan nieuwe regelingen in, wijzigen bestaande regelingen en komen regelingen te vervallen. Voor veel burgers is niet duidelijk wat er precies voor hen veranderd wordt. Daarom heeft Postbus 51 sinds kort een service opengesteld, waarmee burgers informatie op maat krijgen. Op basis van vragen over leeftijd, verblijfplaats, burgelijke staat en arbeidssituatie genereert de website Postbus51.nl een overzicht van alle relevante wijzigingen voor de betreffende persoon.
Icoon eigen nieuwsbericht Monopoliepositie werd Fathers 4 Justice fataal

Van onze redactie Monday, 23 January 2006 - Door Steven de Jong - En van de meest succesvolle agendasetters van de afgelopen tijd is ongetwijfeld Fathers 4 Justice (F4J), een actiegroep van gescheiden vaders die strijdt voor eerlijke omgangsrechten met hun kinderen. Ze maakten 'vaderrechten' tot een begrip door als Batman, Robin of Spiderman overheidsgebouw na overheidsgebouw te beklimmen. De actiegroep werd een beweging op zich; een succes dat, naar nu blijkt, haar ondergang is geworden.Icoon eigen nieuwsbericht Oud papier in een nieuw jasje - De strijd om de jonge lezer

Van onze redactie Thursday, 5 January 2006 - Journalistiek Nederland heeft er een zware dobber aan. Hoeveel proefabonnementen je er ook tegenaan smijt, jongeren van nu weigeren zich te binden aan krant noch blad. Hebben de gedrukte bladen hun langste tijd gehad in het door internet opgeschudde medialandschap of is er toch nog licht aan de horizon?